Osta Hyvää Oloa kotisohvalta

Lataa uusi kuukausi tai osta 10 – kerran tuote silloin kuin Sinulle sopii! Saat verkkokaupastamme aina 5% alennuksen!

Mikäli sinulla on jo Rajamäen uimahallin ranneke, etkä ole vielä käyttänyt verkkokauppaamme, pääset kirjautumaan seuraavasti: Kirjautumissivulla klikkaa linkkiä "oletko unohtanut salasanasi", kirjoita avautuvaan ruutuun sama sähköpostiosoite minkä olet ilmoittanut ranneketta hakiessasi. Silloin järjestelmä lähettää sinulle salasanan tuohon sähköpostiin. Jatkossa käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana on sinulle sähköpostiin lähetetty kirjain-numerosarja. Näitä tunnuksia käyttämällä pääset tekemään verkko-ostoksia ja tuotteet kirjautuvat jo olemassa olevalle rannekkeelle.

Huom! Samalla rannekkeella voi olla kerralla vain yhdenlaista tuotetta, esim. rannekkeella ei voi olla yhtäaikaa kuukausi- ja sarjatuotetta.

Rajamäen Uimahalli - Hyvä Olo.

Verkkokaupasta ostaminen vaatii rekisteröitymisen asiakkaaksi.

Verkkokauppaan

Uusien asiakkaiden sarja- ja kuukausiliput ladataan kassalla rannekkeelle, jonka lunastushinta on 7 euroa, ranneke toimii avaimena porteilla ja kaapeissa.

Hinnasto

Verkkokaupan ehdot ja rekisteriseloste

Rajamäen Uimahalli Oy:n verkkopalvelujen käytössä sovelletaan alla olevia ehtoja.

Palvelun tarjoaja

Rajamäen Uimahalli Oy,
y-tunnus 0194273-7
Kuntolanpolku 1
05200, Rajamäki
Puhelin: 09 2766 720

Maksaminen
Rajamäen Uimahalli Oy:n ja asiakkaan välille muodostuu sitova sopimus asiakkaan maksaessa valitsemansa tuotteen. Maksun suorittamisen jälkeen tulee siirtyä takaisin Rajamäen Uimahalli Oy:n sivuille, jotta tuotteen tilaus/sopimus saadaan vahvistettua. Tuote on voimassa ainoastaan lomakkeeseen merkittynä ajankohtana.

Verkkokaupassamme maksetaan Suomen Verkkomaksut Oy:n kautta, jolloin maksu onnistuu kaikkien pankkien maksutunnuksilla, sekä Luottokunnan Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Rajamäen Uimahalli Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissämaksuissa tuotteen myyjänäja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500, Jyväskylä
Puhelin: 0207 18183

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Hinnat
Hintoihin sisältyy voimassaoleva arvonlisävero.

Tietojen oikeellisuus
Tuotteen varausta ja ostoa varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastan tuotteen ostaja, eikä Rajamäen Uimahalli Oy vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöstä.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden muuttaminen ja peruuttaminen
Muutot paikkakunnalta tai maasta, rahanpalautukset, sekä tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Palautukset hoidetaan Paytrail-palvelun kautta. Epäselvissäasioissa olethan yhteydessäasiakaspalveluumme 09 2766 720 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muita ehtoja
Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä asiakas saa luovuttaa tai muutoinkaan ilmaista niitä kenellekään. Rajamäen Uimahalli Oy käsittelee asiakastietoja Rajamäen Uimahalli Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Rajamäen Uimahalli Oy

Rekisteri vastuuhenkilöt
Juha Ahonen

Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakastietoja käytetään normaalin asiakassuhteen tietojen hallintaan. Normaali asiakassuhde edellyttää, että asiakkaan perustiedot ovat käytettävissä mahdollisissa yhteydenottotilanteissa.

Asiakkaan sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena verkkokauppaan sekä varausjärjestelmään. Rajamäen uimahalli käyttää asiakasrekisterin sähköpostiosoitteistoa asiakaskirjeen lähettämiseen. Asiakas voi kieltäytyä vastaanottamasta asiakaskirjettä.

Rekisterin pitämisen peruste
Rekisteröidyt ovat asiakassuhteessa Rajamäen Uimahalli Oy:n kanssa.

Rekisterin tietosisältö
Asiakaan nimi, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröitäviltä itseltään saatavat tiedot. Yritysasiakkaiden tiedot tarkistetaan tarvittaessa väestörekisteristä, yhdistysrekisteristä, kaupparekisteristä, Suomen Asiakastieto Oy:stätai vastaavista tietolähteistä.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset
Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa tuomioistuimelle, poliisille tai ulosottoviranomaiselle, mikäli sopimuksista johtuvia asioita joudutaan saattamaan niiden käsiteltäviksi.

Rekisterin sisäinen käyttö
Rekisterin käyttäminen edellyttää henkilökohtaista tai ryhmäkohtaista (esim. kassa) käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus ja salasana annetaan käyttöoikeuden myöntämisen yhteydessä. Ryhmäkohtaisia tunnuksia käyttävät henkilöt käyttävät asiakasrekisteriin sisältyviä tietoja vain asiakkuuksien hoitoon.

Käyttöoikeudet määrittelee rekisterin vastuuhenkilö yhdessä kassajärjestelmän pääkäyttäjän kanssa. Rekisteritietojen muutoksista tallentuu käytönvalvontaa varten tieto. Käytöstä tallentuu käyttäjätunnus, aikaleima ja käyttäjän oma kuittaus. Tiedot on suojattu tahalliselta ja tahattomalta tuhoutumiselta.

Rekisterin yhdistäminen muihin henkilörekistereihin
Rekisteritietoja ei yhdistetä muihin henkilörekistereihin.

Rekisterin suojauksenperiaatteet

DL Softwaren ylläpitämät laitteistot ja ohjelmistot on suojattu ja varmistettu tietoturvasäännösten mukaan. Tietojärjestelmää käyttävillä työntekijöillä on työtehtävien mukaan määritellyt yksilölliset tai ryhmäkohtaiset käyttäoikeudet, käyttäjätunnukset sekä salasanat. Työntekijät ovat allekirjoittaneen tietojärjestelmien käyttöä koskevan tietosuojasitoumuksen.

Rekisteröidyn informointi
Rekisteröidylle on ilmoitettu sopimuksen tekovaiheessa, että häntä koskevia henkilötietoja rekisteröidään ja ylläpidetään Rajamäen Uimahalli Oy:n toimesta. Rekisteriseloste on nähtävissä Rajamäen Uimahalli Oy:n ilmoitustaululla (Kuntolanpolku 1, 05200) sekäosoitteessa www.rajamaen-uh.fi .

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi esittää tarkastusoikeutta koskevan pyynnön Rajamäen Uimahalli Oy:n toimipisteessä. Rekisteriin ei sisälly sellaisia tietoja, joiden osalta tarkastusoikeutta ei voida toteuttaa.

Tiedon korjaaminen
Tietojen virheettömyys tarkistetaan tarvittaessa väestörekisteristä, yhdistysrekisteristä tai kaupparekisteristä. Tiedon korjaamisesta huolehtii pääsääntöisesti rekisterin vastuuhenkilöt tai laskutusasioista vastaava henkilö.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinointia varten.

 

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa. 

Aukioloajat 

ma, ti, ke ja pe 6.00 - 21.00

to 10.00 -  21.00

la - su 10.00 - 19.00 


Kuntosalin sivuovi on kuntosalin sarja- ja kausirannekeasiakkaiden käytössä 5.00-24.00 (torstaisin 10.00 - 24.00)

Allasosasto sulkeutuu 15 min. ennen uimahalli sulkeutumista.

Pesutilat pois käytöstä siivouksen aikana ma-pe klo 21.00-22.30 ja la-su klo 19-21.30. Saunat käytössä vain allasosaston aukioloaikoina.

Hyppyallas suljetaan huoltotoimien takia torstaisin klo 20.

 

Poikkeusaukioloajat

La 25.3.2023, uimahalli avoinna 10 - 17 

Kuntosali käytössä muuten normaalisti, mutta puku- ja pesutilat eivät ole käytössä klo 18.30 - 24

Pääsiäinen 7.-10.4.2023

pe - ma 10.00 - 19.00 

 

 

Kesäaukioloajat 1.6. - 13.8.2023 (huoltotauko 19.6. - 2.7.2023)

ma, ti, ke ja pe 06.00 - 20.00

to 10 - 20.00

la - su 10.00 - 17.00

 

 

Huoltotauko

Rajamäen Uimahalli on suljettu huoltotauon ajan 19.6. - 2.7.2023

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä