Navigoi Hyvään Oloon, kokonaisvaltaiseen ravintovalmennukseen

Mikäli sinulla on tunne, ettet ole terve, olet usein kipeänä, tai sinulla on jokin krooninen sairaus, kuten diabetes, kilpirauhasen toimintahäiriöitä, reumaa, suolisto-ongelmia tai vaikkapa allergiaa, kokonaisvaltainen ravintovalmennus on juuri sinua varten. Tukemalla kehon kaikkia osa-alueita oikeilla toimilla, ja erityisesti ruokavalion avulla saadaan aina positiivisia tuloksia ja elimistöön palautettua tasapainoa.

Tavoitteenasi voi olla ravitsemuksen korjaaminen, kehon tasapainottaminen, kroonisten sairauksien estäminen tai yksinkertaisesti paremman olon saavuttaminen. Ravitsemushoito räätälöidään aina tavoitteiden mukaisesti.

Funktionaalinen ravintovalmennus pohjautuu funktionaaliseen lääketieteeseen. Siinä huomioidaan ihminen aina kokonaisuutena, mm. kehon eri osa-alueiden biokemiallinen toiminta, perimä ja elintavat. Funktionaalinen lääketiede perustuu biokemiaan, mikrobiologiaan, fysiologiaan ja tieteellisiin tutkimuksiin. Asiakkaan koko elämäntarinalla on suuri merkitys terveyteen, sillä terveydelliset syyt, esimerkiksi krooniset sairaudet, pohjautuvat usein menneisyyteen, elettyyn elämään. 

 

FLT matriksikuva

Yllä oleva kuva kertoo, mistä asioista on funktionaalisessa ravintovalmennuksessa kysymys. Ravintovalmennuksessa kartoitamme näiden osa-alueiden perusteella elimistön mahdollisia biokemiallisia epätasapainotiloja. Se auttaa hahmottamaan, mihin osa-alueisiin tarvitaan hoitoa ja tukea.

Olen aina ollut kiinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista. Omakohtaisten terveysongelmien kautta löysin kokonaisvaltaisen, funktionaalisen hoitotavan. Olen kärsinyt aiemmin mm. kilpirauhasongelmista, joka on ollut jo vuosia hyvässä hoitotasapainossa. Liikunta-alan ammattilaisena ja kilpaileminen kestävyysurheilussa kuormittivat kehoa ja kärsin jatkuvasti ylivireydestä ja kuormittuneisuudesta. Opin omakohtaisesti, kuinka tärkeää on palautuminen ja riittävä lepo arjessa sekä optimaalinen ravinto.

Tänä päivänä on tietoa ravinnosta, liikunnasta ja palautumisesta saatavana yllin kyllin, mutta kaikkialta tulviva tieto saattaa lisätä hämmennystä ja epätietoisuutta, mikä on juuri minulle sopivaa. Ota tueksesi hyvinvoinnin ammattilainen! Opiskelen jatkuvasti tätä mielenkiintoista alaa erilaisten koulutuksien kautta. Lisäksi minulla on tulkintapätevyys useisiin funktionaalisiin testeihin, kuten ruoansulatustestit, allergiat- ja yliherkkyydet, hormonitestit ja aineenvaihduntatestit. Teen yhteistyötä myös kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen perehtyneiden lääkärien kanssa.

Ennen valmennusta saat taustietolomakkeet täytettäväksi. Ensimmäinen tapaaminen on pitempi, sillä käymme läpi tarkasti sinun terveyshistoriaasi aikajanan sekä funktionaalisen lääketieteen matriksin avulla. Näiden taustatietojen ja haastattelun perusteella teen sinulle yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointiohjelman. Lisäksi käymme läpi yhdessä tavoitteet, joita kohti matkamme alkaa. Saat jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen yksilölliset ohjeet aloittamiseen. Ravintovalmennus antaa sinulle vinkkejä terveyteen, ravintoon, palautumiseen ja liikuntaan. Joskus tarvitaan mukaan muita ammattilaisia, kuten lääkäri, psykoterapian osaajia tai muita hyvinvoinnin asiantuntijoita. Seurantakäynti varataan jo usein ensimmäisen tapaamisen yhteydessä. Seurantakäyntejä tarvitaan yksilöllisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli mietit omaa hyvinvointiasi. Ilmainen puhelinkonsultaatio ei sinua sido mihinkään. Voimme sopia puhelinkeskusteluajan sinulle sopivaan hetkeen,

 

Ystävällisin terveisin

Minna Enjala
FLT Ravintovalmentaja®
p. 0400 55 7777
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

image003

Ravintovalmennushinnasto 

Ravintovalmennus ensikerta 2h  220€
Ravintovalmennus seurantakäynnit 1 h 110€
Ravintovalmennus puhelimitse 30 min    60€
Ruokavalio-ohjelman rakentaminen (kalorit, energiaravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet ym.) tuntiveloitustyönä 85 €/h.

Valmennukset myös etänä.

Hinnat sisältävät alv 24 %.
Yrityksille hinnat erikseen, pyydä tarjous henkilöstölle.

Maksutavat: käteinen, korttimaksut, Smartum ja Edenred

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa. 

Aukioloajat 

ma, ti, ke ja pe 6-21

to 10-21

la ja su 10-19


Kuntosalin sivuovi on kuntosalin sarja- ja kausirannekeasiakkaiden käytössä 5.00-24.00 (torstaisin 10.00 - 24.00)

Allasosasto sulkeutuu 15 min. ennen uimahalli sulkeutumista.

Pesutilat pois käytöstä siivouksen aikana ma-pe klo 21.00-22.30 ja la-su klo 19-21.30. Saunat käytössä vain allasosaston aukioloaikoina.

Hyppyallas suljetaan huoltotoimien takia torstaisin klo 20.

 

Poikkeusaukioloajat

Perjantaina 24.2.2023 uimahalli suljetaan klo 17.00 vesidiscon takia. Vesidisco klo18 - 20.30 (sisäänpääsy vain vesidiscolipun ostaneille, joille ovet avataan klo 17.30)

Kuntosali on avoinna sivuoven käyttäjille, mutta puku- ja pesutilat eivät ole käytössä klo 17.00 - 20.30.

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä