Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on valinnut vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksi Nurmijärvellä sijaitsevan Rajamäen uimahallin. Valinnassa painotettiin toiminnan monipuolisuutta, henkilökunnan osaamista ja edistyksellistä viestintää. Tunnustus luovutettiin 9.11.2018. 

”Rajamäen uimahalliin valmistui vuonna 2015 laajennus, jonka myötä hallin allaspinta-ala liki kolminkertaistui. Laajennushanke oli kunnalta rohkea ja kävijämäärien perusteella myös erittäin onnistunut investointi Nurmijärven ja lähialueen asukkaiden uimataidon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Sitoutunut, osaava ja ystävällinen henkilöstö on takeena sille, että hallista löytyy monipuolista ja laadukasta toimintaa kaikenikäisille ja toimintakyvyltään erilaisille vesiliikunnan harrastajille”, perustelee SUH:n toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen valintaa. 

”Erityisesti huomio kiinnittyi Rajamäen uimahallin poikkeuksellisen onnistuneeseen viestintään. Nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista löytyy helposti tietoa hallin palveluista ja erilaisista tapahtumista raikkaaseen ulkoasuun puettuna. Myös tältä osin Rajamäkeä voidaan pitää eräänlaisena uimahallikentän edelläkävijänä.”

”Etenkin kun päivät pimenevät ja kelit viilenevät, ei sen parempaa fiilistä ole kuin avata trooppista lämpöä, valoa ja iloa hohkavan uimahallin ovi”, kuvailee Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

 ”Uimahalli tarjoaa meille nurmijärveläisille ja myös kauempaa saapuville monipuolisesti palveluita. Tämä tunnustus vahvistaa tuntemuksen siitä, että täällä tehdään asioita oikein. Olen äärimmäisen ylpeä uimahallin idearikkaasta ja osaavasta henkilökunnasta, joka on nostanut uimahallin käyttäjäkokemuksen omaan luokkaansa”, Mäkelä iloitsee.  

”Tämä on hieno tunnustus siitä työstä, jota huikea henkilöstömme ja yhteistyökumppanimme ovat innostuneesti ja innovatiivisesti tehneet jo pitkään. Tästä myös osoituksena Mimmi Korvenaholle myönnettävä Pisara-tunnustus. Rajamäen Uimahallin visio on olla Edelläkävijä vuonna 2020, tämä tunnustus kertoo myös, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Visio on mahdollista saavuttaa, kun säilytämme samanlaisen asenteen ja ilon tuottaa asiakkaillemme päivästä toiseen positiivisia asiakaskokemuksia. Kokemuksia, joista syntyy tarinoita ja lisäarvoa asiakkaalle”, Rajamäen uimahallin toimitusjohtaja Juha Ahonen kertoo. 

”Haluan myös kiittää Nurmijärven kunnan virka- ja luottamushenkilöitä, sekä yhtiön hallitusta 2015 valmistuneen peruskorjaus- ja laajennushankkeen mahdollistamisesta”, Ahonen lisää. 

Pisara-palkinnolla kiitosta elämäntyöstä

SUH:n Pisara myönnettiin Rajamäen uimahallissa työskentelevälle uimaopettaja Mimmi Korvenaholle. Hän on pitkän ohjaajauransa aikana ehtinyt opettaa uimataidon jo useammalle nurmijärveläissukupolvelle. Suurella sydämellä työtään tekevä ja uimakoulujen rehtoriksi nimetty Korvenaho kehittää jatkuvasti osaamistaan ja on erittäin pidetty sekä lasten että omien työtovereidensa parissa.

SUH on valinnut Vuoden vesiliikuntapaikan ja jakanut lisäksi SUH:n Pisara-palkintoja henkilöille, ryhmille tai teoille jo vuodesta 1994. Palkintojen myöntämisessä painotetaan ammatillista kehittämistä, aktiivisuutta, positiivisuutta ja toiminnan monipuolisuutta. 

 

Aukioloajat 

 
ma, ti, ke ja pe 6-21

to 12-21
la ja su 10-19

Uimahallin kaikki tilat on varattu riskiryhmiin kuuluville torstaisin klo 10-12

Allastilat sulkeutuvat 15 min ennen uimahallin sulkemisaikaa eli arkisin klo 20.45 ja viikonloppuisin klo 18.45
Hyppyallas suljetaan torstaisin klo 20.00

Sivuoven aukioloajat

arkisin klo 21-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 19-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä