30.8. - 19.12.2021 Ryhmäliikunnat ja allasosasto.

Lataa PDF

 

Kalenteri on alustava, muutokset mahdollisia.

Tarjoamme tutun kattauksen suosittuja kursseja, kuten terve selkä, kuntosalistartti, junnupunttis sekä SuperSenioreiden starttikurssi kuntosalille.

Ryhmät käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa ja kurssit ovat ostettavissa vaikka heti. Kurssit löytyvät Kurssit-välilehdeltä. Senioreiden kurssi löytyy Seniori kuntosali-välilehdeltä.

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja kursseillamme on Hyvän Olon Takuu!

Lisätietoja Mari Haimi p. 045 7734 5736 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

hyvan olon takuu icon

 

 

Noudatamme toiminnassamme terveysturvallisuusmääräyksiä 

 

Koronasuositusten vaikutus toimintaamme

Noudatamme toiminnassamme tartuntatautilain pykälää 58 c asiakkaille tarkoitettujen tilojen käytön edellytyksistä. 

Meille tärkeintä on asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja toimimme sen eteen aktiivisesti.

Uimahallillamme hygieniasta ja siisteydestä huolehtiminen on aina ensiarvoisen tärkeää. Olemme lisänneet hygieniatoimia ja kiinnitämme erityishuomiota pintojen ja astioiden puhtaana pitoon. Erityisesti korostamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Keusote on antanut suosituksen kasvomaskien käytöstä uimahallien aula- ja pukutiloissa. Suosittelemme siis vahvasti kasvomaskin käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemmekin yleisissä tiloissa asioidessa, sekä myös silloin kun kokoonnutaan siten, että lähikontakteja ei pystytä välttämään.

Tule liikkumaan vain terveenä ja muista käsienpesu ennen ja jälkeen tunnille tai kuntosalille menoa.

Pyrimme huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja muusta hygieniasta yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä sisääntuloaulassa, kahviossa, kuntosalilla sekä wc-tiloissa.

Kunto- ja jumppasaleilla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta laitteiden ja mattojen desinfiointiin käyttövalmiilla desinfiointisuihkeella ja/tai desinfiointipyyhkeillä.

Käytäthän omaa treenipyyhettä niin ryhmäliikuntatunneilla kuin salillakin. Halutessasi voit tuoda tunnille oman jumppamaton.

Uimahalli on monen ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä liikuntapaikka ja osalle vesiliikunta on liki ainoa sopiva liikuntamuoto. Koronaviruksen aiheuttamiin terveysriskeihin tulee suhtautua vakavasti, mutta samalla on hyvä muistaa, että myös liikkumattomuus ja heikko uimataito voivat olla riskejä yksilön terveydelle.

Kaikissa uimahalleissa, kuten myös meillä on kokemusta eri infektiotautien ehkäisemisestä. Tämä takaa hyvän hygieniatason ja vähentää koronavirustartuntojen riskiä.

Tällä hetkellä ei ole näyttöä siitä, että koronavirus voisi levitä uima-allasvesien kautta. Sen sijaan koronavirustartunnan suurin riski liittyy uimahallin asiakkaiden tai työntekijöiden lähikontakteissa tapahtuvaan leviämiseen.

Turvavälin pitämisessä suurin vastuu on kuitenkin jokaisella asiakkaalla sekä henkilökuntaan kuuluvalla itsellään, ja jokaisen tulee toimia siten että tarvittava turvaväli pysyy pukutiloissa ihan samalla lailla kuin kaupan kassallakin. Turvaväliä tulisi pitää niin vedessä kuin muissakin tiloissa toisiin asiakkaisiin ja hallin työntekijöihin. Toki perheet voivat mennä uimaan yhdessä ja normaaliin tapaan vanhemmat ovatkin vastuussa perheen pienimpien valvonnasta uimahallivierailun ajan.

Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti. Erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta.

Toivomme, että asiakkaamme noudattavat annettuja ohjeita ja näin huolehtivat sekä omasta, että muiden asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Korostamme jokaisen aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla koronaviruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita. Muistathan, että sairaana uimahallin, kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen käyttö on ehdottomasti kielletty.

THL:n määrittämiin riskiryhmiin kuuluvat ovat tervetulleita käyttämään palveluitamme milloin tahansa, normaali aukioloaikojemme lisäksi heillä on mahdollisuus käyttää allasosastoa ja kuntosalia vieläkin turvallisemmin torstaisin klo 10-12, jolloin kaikki tilamme on varattu vain riskiryhmiin kuuluville.

Keusoten koronasuositukset- ja rajoitukset

Kuntosali

Sivuovi on kuntosaliasiakkaiden käytössä klo 6-23 (to 12-23)

Kotisivuiltamme löytyy laskuri, josta näkee kuntosalilla olevien kävijöiden määrän

Kahvio

Kahvio on avoinna hallin aukioloaikojen puitteissa, mutta asiakaspaikkoja on rajoitettu ja toimintatapoja muutettu terveysturvallisiksi

Lastenaltaasta löytyy nyt myös Hydrohex-treeniasema monenlaiseen harjoitteluun. Virtuaalisesta treenimaailmasta löytyvät vesijumpat ja uintitekniikan jujut.

Lastenaltaan syvin kohta on 100 cm, joten altaan syvempi pää soveltuu hyvin lapsien tekniikkaharjoitteluun ja jumppahetkiin. Lämminvesialtaassa on toinen treeniasema, jossa onnistuu napakka vesijumppa, kun veden korkeus on 140 cm.

Lastenaltaassa pyörii nonstoppina erilaisia tekniikkavideoita. Altaan reunalla on kaukosäädin, jonka avulla voi myös omatoimisesti valita monipuolisesta valikoimasta haluttuja ohjelmia.

Henkilökuntamme auttaa mielellään, kun sinulla on kysyttävää Hydrohexin käytöstä.

Meillä on aina hyvä keli liikkua, tervetuloa tutustumaan! 

 

Hydrohex 38

  • välttääksemme ruuhkaa pukuhuoneissa, pyydämme käyttämään porttien jälkeen aulassa olevia lukittavia, vaatteiden ja ulkokenkien säilytyskaappeja, silloin kun tullaan ainoastaan uimahallin ryhmäliikuntatunneille tai kuntosalille ilman pesulla käyntiä tai erillistä vaatteiden vaihtoa. Näin toimien pukukaappeja vapautuu allasosaston puolelle.
  • Ryhmäliikuntatunneille tultaessa asiakas ilmoittautuu aina asiakaspäätteellä (kassan vieressä). Ilmoittautuminen on onnistunut kun laite tulostaa kuitin. Jos et pääse varaamallesi tunnille, niin peruthan sen ajoissa joko varausjärjestelmän kautta tai soittamalla asiakaspalveluun, puh. 09 2766720.

Kiitämme sujuvasta yhteistyöstä!

 

rajamaen uh zumbaajat

Aukioloajat 

16.8.21 - 30.4.2022 

ma, ti, ke ja pe 6-21

to 12-21
la ja su 10-19

Uimahallin kaikki tilat on varattu riskiryhmiin kuuluville torstaisin klo 10-12

 

Sivuoven aukioloajat

arkisin klo 21-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 19-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä