Joogan abc

Flowjoogaa aloittelijoille – Oletko valmis rauhoittamaan mielen ja haastamaan kehoasi lempeästi ja vahvasti joogan avulla

Tunneilla opitaan joogan perusasentojen linjaukset, jotta harjoittelu on turvallista ja juuri sinun kehollesi sopivaa. Keskitytään oman hengityksen kuunteluun ja harjoitellaan mielen liikkeiden pysäyttämistä.

 

a) Ensimmäisellä tunnilla 18.8. paloitellaan Aurinkotervehdys liikesarja yksittäisiin asentoihin ja paneudutaan asentojen ydinkohtiin. Pysähdytään Alaspäin katsovaan koiraan ja etsitään asento, joka venyttää selkää, tuo hartioihin ja koko kehon takalinjaan lisää tilaa. Tunnilla keskitytään hengitykseen ja yhdistetään liike hengitykseen.

b) Seisoma-asennot ovat keskiössä toisella tunnilla 25.8.. Lonkkien liikkuvuus, jalkojen ja ylävartalon linjaukset sotureissa sekä tasapainoliikkeet ovat pääosassa tunnilla. Hyödynnetään seinää, joogatiiliä- ja vöitä asentojen löytämisessä. Kehitetään ja haastetaan mieltä ja kehoa tasapainoliikkeillä.

c) Kolmannella tunnilla 1.9. olkanivelen ja rintarangan liikkuvuus ovat punainen lanka, joka toteutuu Flowjooga-sarjassa luonnollisena osana. Tunnilla opitaan yhdistämään ylä- ja alavartalon liikkeet toisiinsa ja löytämään voima keskivartalosta. Kehitetään ja haastetaan mieltä ja kehoa käsitasapainoliikkeillä.

Aukioloajat

Allastilat ovat suljettuna huoltotauon ajan 29.6.-28.7. Sivuoven kautta kuntosalille voimassa olevalla sarja- ja kausikortilla klo 6-23. Asiakaspalvelumme on paikalla koko heinäkuun maanantaisin ja torstaisin klo 15-18, jolloin voit myös ostaa kerta- tai sarjakortteja  kuntosalille. Asiakaspalvelun saa kiinni näinä aikoina numerosta 0400 303603.

29.7.-11.8. 
ma, ti, ke ja pe 6-20
to 10-20
la ja su 10-17

Sivuoven aukioloajat 29.7.-11.8.

arkisin klo 20-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 17-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä